GODOX MS300 F Studioblixtpaket 300WS med väska

4995,00 kr

Mycket prisvärt Studioblixtpaket för hemmastudion eller för företaget, som vill komma igång med att plåta produkt- eller modellbilder. Halogen 150W

Kategori: Etiketter: ,

Frakt från 79kr!

  • Personlig service!
  • 14 dagars returätt!
  • Fysisk butik
Säker betalning med Svea

Delbetalning från 259,00 kr/månad

Godox ® MS300 Studioblixt-paket är ett mycket prisvärt studiopaket för hemmastudion eller för företaget, som vill komma igång med att plåta produkt- eller modellbilder. Blixtarna har 150W Halogenlampa som inställningssljus. Blixtpaketet innehåller Godox MS300 studioblixtar och stora 60x90cm softboxar för professionell ljussättning vid t.ex porträtt, helfigur och mindre grupper. Blixtarna har snabba uppladdningstider och ett stort effektomfång, ett avancerat och integrerat trådlöst radiosystem (Godox Wireless X) och Bowens-fattning, vilket är samma bajonettfattning som t.ex Aputure, Godox, Visico, FotoBestway med flera och således ett av marknadens största tillbehörsprogram av ljusformare. Blixtarna levereras med rektangulära Godox softboxar (60×90 cm), med dubbla diffusionsdukar av proffskvalité. Perfekt att använda för att få ett jämnt, mjukt och vackert ljus. Man kan naturligtvis även använda softboxarna, utan diffusionsdukar, som stora reflektorer för att få maximalt med ljus. Det går också att styra blixtarna via en app (finns för iOS och Android) om man köper till en Godox X2T sändare eller en Godox XPROII sändare.
Studiopaketet är körklart! Packa upp paketet och kom igång på ett par minuter. Det enda som du behöver är en kamera.
xt16 t tiny

Blixtarna styrs via den medföljande Godox XT16 radiosändaren, som monteras i kamerans blixtsko. Sändaren har standard blixtsko (med mittstift) och passar till alla kameror med mittstift i blixtskon.  (Om man har Canon EOS 1500D, EOS 2000D, EOS 3000D eller EOS 4000D, så behöver man köpa till en Godox XPro, X2T sändare för Canon. Se underst på sidan.) Sen kan man direkt på radiosändaren t.ex sänka eller höja effekten, tända eller släcka inställningsljuset, slå på eller av ljudindikeringen på studioblixtarna. Tänk så smidigt att slippa att springa fram till blixtarna för att ändra effekt när det kan skötas direkt på sändaren på kameran. Exponeringen styr man genom att man ändrar bländare på kameran eller effekt på blixtarna. Om det är flera fotografer på samma ställe, så kan man ställa in radiosystemet på olika kanaler, så att man undviker risken att man utlöser varandras studioblixtar. Tack vare “Wireless X”, så kan man smidigt även kombinera studioblixtarna med kamera- eller studioblixtar från Godox. Det går också att styra blixtarna via en app (finns för iOS och Android) om man köper till en Godox X2T sändare eller en Godox XPROII sändare.

Belysningsstativen i blixtpaketet är tillverkade i aluminium och har en ställbar höjd på 70-200 cm.  Allting ligger nerpackat i en Godox CB-95 väska.
Eftersom blixtarna levereras med softboxar, så ingår det inga reflektorer.

Förpackningen innehåller:
2 st Godox MS300 studioblixtar (med transportkåpor över blixtrören)
2st 150w Halogenlampor E-27
1 st Godox XT16 Radiosändare (Drivs av 2st AA-batterier. Batterier ingår ej)
2 st Godox 60x90cm softboxar
2 st Godox Belysningsstativ 304 i aluminium.(Ställbar höjd: 70-200cm)
2 st Nätkablar 230V
1st Godox CB-05 väska

På baksidan av Godox MS300 finns en LCD-display, som visar bland annat inställd effekt, inställd radiokanal, inställd blixtgrupp mm. På höger sida om LCD-displayen finns en ratt för att ändra effekten på blixten. Det går även att trycka på ratten för att växla eller bekräfta val. Under LCD-displayen finns knappar för inställning av Radiokanal/grupp, Slavsensor (S1/S2), aktivering av ljudsignal och en test-knapp (med Blixt-klar-indikering.) På baksidan finns även uttag för nätkabel (230V), synkuttag och strömbrytare (On/Off).

Godox Wireless X
Blixten har en integrerad 2,4 GHz radiomottagare (Godox Wireless X), som gör det möjligt att både trigga studioblixten och ändra t.ex effekten på blixten från en radiosändare på kameran (Sändare ingår ej).  Om man har flera blixtar, som stödjer Wireless X, så kan man dela in blixtarna i olika grupper, som man sen kan styra individuellt från sändaren. Det är även möjligt att styra blixten från en App i sin smartphone om man köper till en X2T eller XPro II  sändare. (App finns för iOS och Android)

Inställning av effekten.
Godox MS300 är en manuell studioblixt på 300Ws, med ett stort effektomfång på hela 5 Steg, alltså 6 inställbara bländarvärden ! Effekten på blixten kan alltså ställas in från 300Ws ner till 9Ws  (i steg om 10-delar). Effekten visas tydligt på LCD-displayen på baksidan av blixten.

Inställningsljus.
Godox MS300 har ett 150W halogen-lampa (E-27 sockel)  som inställningsjus. Inställningsljuset på blixten kan växlas mellan proportionellt, manuellt inställlbart och avstängt ledljus. Genom att använda proportionerligt inställningsljus är det lätt att ställa in rätt blixtstyrka, när man använder flera blixtar, eftersom man ser exakt hur ljuset faller.

Optisk slavsensor (S1/S2)
Godox MS300 är utrustad med en optisk  slavsensor (med Preflash-stöd), som triggar blixten om sensorn träffas av blixtljus från en annan blixt.

Bowens-fattning.
Godox MS300 har Bowens-fattning, vilket är samma fattning som t.ex Visico/Godox/Aputure/NiceFoto med flera och således ett av marknadens största tillbehörsprogram (softboxar, spotkoner,skärmklaffar.)

Synkuttag
Standard synkuttag Ø3,5mm.

Varukorg
Rulla till toppen